Skip to main content

Wesseler-Nering 60-4   7544 JC Enschede            053-4780470

Beweeggroep Gezond Fit

In het Gezondheidscentrum Wesselerbrink bied fysiotherapeut Jessica Oude Weernink dit programma aan.
De begeleiding wordt vormgegeven door een gediplomeerd fysiotherapeut al dan niet geassisteerd door een stagiaire van de praktijk.
Dus sporten en bewegen in een rustige, veilige en betrouwbare omgeving.


De intake
De intake vindt plaats door Jessica Oude Weernink in de vorm van een screening.
Samen met haar wordt bekeken of u aan het programma kunt deelnemen.  Eventueel door het doen van een aanvullend lichamelijk onderzoek. Na de intake worden de persoonlijke trainingsdoelen in overleg met u vastgelegd. De intake  wordt ook benut om de reglementen, voorwaarden en de contributie per automatische incasso te bespreken.

Groepsgrootte en faciliteiten
De groepsgrootte bedraagt maximaal 8 personen per trainingssessie. De deelnemers kunnen beschikken over alle benodigde faciliteiten van de praktijk, zoals die voor de training nodig zijn. De deelnemers worden geacht alle adviezen van de begeleidende fysiotherapeut op te volgen en zorgvuldig met de aanwezige apparatuur om te gaan. Het is aan te bevelen om tijdens de training gemakkelijke kleding of sportkleding te dragen waarbij sportschoenen gewenst zijn.

Wanneer vindt Gezond Fit plaats?
De planning en roostering van het Gezond Fit programma wordt vormgegeven door de begeleidend fysiotherapeut, in overleg met de deelnemers op basis van de vraag. De huidige trainingstijden zijn 2x per week op maandag en vrijdag ochtend.

Voor meer informatie over dit programma, kunt u contact met ons opnemen via 053-4780470 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.